Документи на візу

При оформленні угоди купівлі-продажу, після підписання договору про перехід прав власності, покупець має право на оформлення мультивізи Шенген (візи з багаторазовим в’їздом на територію країн Шенгенської угоди). Дана віза дає право перебування на території Греції та країн Шенгенської зони як власнику нерухомості, так і членам його сім’ї.

 

Подати документи в грецьке консульство в країні проживання клієнт може або самостійно, або скориставшись послугами компанії.

Вартість оформлення візи 100 євро

 

Документи для оформлення візи у Генеральному Консульстві Греції:
  • копія договору про купівлю-продаж нерухомості в Греції;
  • лист-запрошення до Греції не власників нерухомості (пишеться в довільній формі);
  • для власників нерухомості видаються мультивізи, термін на розсуд Консульства.
Перелік документів для консульства:
Для працюючих:
  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп’ютері, обов’язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від’їзджений або другий діючий паспорт – обов’язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії – розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу з розбивкою на 6 місяців та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з роботи;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть чоловіка/дружини);
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується – 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового положення (свідоцтва про права володіння на квартиру, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;
  • Копія загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає – копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України).
Для приватних підприємців:
  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп’ютері, обов’язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від’їзджений або другий діючий паспорт – обов’язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії – розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Копія свідоцтва про реєстрацію, завірена печаткою приватного підприємця, якщо її немає – завірена нотаріально;
  • Копія патенту або ліцензії;
  • Копія декларації про доходи фізичних осіб, завірена податковою службою за останні 6 місяців або звіти з печаткою податкової за останній квартал;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення/про смерть чоловіка/дружини);
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується – 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння квартирою, будинком, земельними ділянками, автомобілями), якщо такі є;
  • Копія закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає – копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України).
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.
Для пенсіонерів:
  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп’ютері, обов’язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від’їзджений або другий діючий паспорт – обов’язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії – розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Копія пенсійного посвідчення;
  • Оригінальна довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за останні півроку;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть чоловіка/дружини);
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується – 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;
  • Копія загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає – копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України);
  • У разі, якщо пенсія невелика, і немає фінансових гарантій поїздки, необхідно надати повний пакет документів особи, яка спонсорує поїздку.
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.
  • Для подружжя, в якому чоловік/дружина не працює:
    • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп’ютері, обов’язково заповнити всі пункти);
    • Загальногромадський + закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від’їзджений або другий діючий паспорт – обов’язково подається його оригінал);
    • 2 кольорові фотографії – розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
    • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
    • Копія свідоцтва про шлюб;
    • Довідка з місця роботи чоловіка / дружини із зазначенням посади, окладу та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з роботи;
    • Спонсорський лист від чоловіка / дружини. Зразок спонсорського листа;
    • Фінансове забезпечення чоловіка / дружини: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується – 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
    • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;
    • Копія закордонного паспорта чоловіка / дружини (якщо немає – копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України).
    • Копія авіаквитків або автобусних квитків.
    Для дітей (до 18 років):
    • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп’ютері, обов’язково заповнити всі пункти);
    • Дитячий проїзний документ (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи). До 17 років діти можуть бути вписані в закордонні паспорти батьків або того з батьків, з ким дитина подорожує (фотографія дитини вклеюється в паспорт батьків з 5 років);
    • 2 кольорові фотографії обов’язково – розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
    • Копія свідоцтва про народження. Якщо дитині вже 16 років, копія загальногромадянського внутрішнього паспорта;
    • Копії загальногромадянських закордонних паспортів батьків та копії всіх заповнених сторінок загальногромадянських паспортів;
    • Копія свідоцтва про шлюб батьків;
    • Письмовий дозвіл на виїзд дитини за кордон від одного/обох батьків, які не подорожують разом з дитиною виключно в оригіналі та з печаткою нотаріуса. Зверніть, будь ласка, Вашу увагу, що оригінали поданих документів повертатися не будуть. Таким чином, туристам необхідно заздалегідь оформити 2 екземпляри дозволу на виїзд: для подачі документів та для перетину кордонів.
    Для підтвердження одноосібних батьківських прав:
      • Довідка про те, що, запис про батька зроблено «зі слів матері»;
      • Рішення суду про позбавлення батьківських прав;
      • Копія свідоцтва про смерть батька;

    У цьому випадку копії вищевказаних документів надаються у консульство, а оригінали пред’являються на кордоні.

  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), підписана директором та завірена печаткою. На період літніх канікул довідка не обов’язкова;
  • Якщо дитина подорожує з батьками, до її пакета документів необхідно зробити копії довідок з роботи батьків та їх фінансових документів;
  • Якщо дитина подорожує самостійно, від одного з батьків (спонсора) необхідні: спонсорський лист (у довільній формі з підписом спонсора) (Зразок спонсорського листа), оригінальна довідка з роботи спонсора (Зразок довідки з роботи) і фінансові гарантії спонсора;
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.
Для студентів:
  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп’ютері, обов’язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від’їзджений або другий діючий паспорт – обов’язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії – розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), завірена печаткою;
  • Копія студентського квитка;
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується – 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартиру, будинок, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є.
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.
Підтвердження фінансування поїздки – спонсорство:
  • У разі, якщо поїздку туриста оплачує інша особа, необхідно надати спонсорський лист. Якщо спонсор Є родичем туриста, то необхідна письмова заява за підписом спонсора про те, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера / студента / непрацюючого туриста на час його подорожі до Греції + документи, що підтверджують спорідненість. Якщо спонсор НЕ є родичем – спонсорство має бути нотаріально оформлено. Зразок спонсорського листа;
  • До спонсорського листа слід додати довідку з місця роботи спонсора із зазначенням посади, окладу та реквізитами компанії (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з місця роботи. А також фінансове забезпечення спонсора: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується – 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Якщо спонсор і той, кого спонсорують їдуть разом – можна довідку з роботи і фінансові гарантії до документів того, кого спонсорують, додати в копіях.
Написати нам

 

Ваше ім'я

Ваш email (обов'язково)

Тема

Ваше повідомлення

×
Написать нам

 

Ваше имя

Ваш e-mail (обязательно)

Тема

Сообщение

×